Enquête Zwembad

Zoals u allen weet staat het openhouden van het zwembad in de Krim onder druk. In 2013 kwamen de bezuinigingen t.o.v. de buitenbaden op de agenda bij de gemeente Hardenberg. De inwoners van de Krim hebben hier samen met het Plaatselijk Belang succesvol actie tegen gevoerd, wat resulteerde in het (voorlopig) schrappen van deze bezuinigingen. Er is vanuit Plaatselijk Belang een werkgroep opgericht die dit jaar als doel had om het zwembad weer op de kaart te zetten en met vele vrijwilligers en bedrijven op geheel vrijwillige basis is de eerste stap zeer geslaagd!

Maar daar kan het niet bij blijven! We hebben toegezegd aan de gemeente om mee te denken over de bezuinigingen, dat moeten we nu ook doen! Volgend jaar is het tijd voor de volgende stap. We moeten een traject inzetten om het zwembad te behouden voor ons dorp met inzet van de bewoners van de Krim, dus wij allemaal. Voor en door de Krim!

Om de juiste stappen te zetten vragen we u om uw mening over het zwembad d.m.v. een enquête.

We hopen op een grote respons en onder alle ingevulde enquête formulieren verloten we
3 seizoenkaarten 2015. De ingevulde enquêtes worden woensdag 22 oktober weer opgehaald, daarnaast zijn de ingevulde enquêtes tot 25 oktober nog in te leveren in de bus bij COOP.

U kunt de enquete hier downloaden en mailen naar zwembaddekrim@gmail.com