Glasvezel in het buitengebied

De glasvezelactie voor de bewoners van het buitengebied van Hardenberg is je vast niet ontgaan. Toch vragen wij de aandacht. Voor maandag 18 juli moet 50% van de huishoudens in het buitengebied zich in hebben geschreven bij een glasvezelprovider. Wanneer dit percentage is bereikt, gaat de schop in de grond en komt er glasvezel in de buitengebieden. Goed voor de ontwikkeling en leefbaarheid voor ons dorp. Schrijf je dus vandaag in!

Zo is het nu willen we graag
Wij als bewoners van de buitengebieden hebben een ADSL verbinding die op dit moment beperkt al beperkt is in capaciteit. Haperende tv’s, instabiel en traag internet zijn voor ons algemene begrippen. Daarom is het belangrijk dat ook in het buitengebied glasvezel komt. Ook wij willen we graag Youtube films kijken zonder onderbreking, ons werk vanuit huis doen, klaar zijn voor e-health (digitale zorg), online huiswerk maken, fatsoenlijk surfen op het internet, beelbellen, enzovoort. We willen klaar zijn voor de toekomst en niet nog een keer de boot missen, zoals járen geleden met het aanleggen van kabel (coax).

Dit zijn de voordelen
Genoeg om op te noemen, maar deze pagina beschrijft de voordelen perfect.

Niet wachten maar inschrijven
Ben je bewoner van het buitengebied? Bekijk de abonnementen, kies jouw provider en schrijf je vandaag in!. Niet wachten maar doen!

Tot slot: Een plaatje zegt altijd meer dan 1000 woorden