Voorverkoopactie Zwembad De Krim

actie voorverkoop

Zwembad Onder Ons De Krim heeft prachtige kortingen kunnen regelen wanneer u een abonnement neemt! In samenwerking met de volgende ondernemers kunt u bijna de helft van uw abonnement terug verdienen!

Attractiepark Slagharen: per abonnement 30% korting op de entree van het park gedurende het gehele openingsseizoen van het attractiepark op vertoon van uw abonnement.

Supermarkt COOP Alfring: één keer per twee weken, tot 1 mei 2016 een Zwembadkorting op de aangegeven artikelen uit de folder, op vertoon van uw abonnement.

Drogisterij Neep: €2.50 euro korting op uw pasfoto’s t.b.v. uw abonnement, op vertoon van uw abonnement.

Deze acties gelden ook als u gedurende het seizoen een abonnement koopt maar u profiteert natuurlijk direct als u een abonnement koopt in de voorverkoop! Tijdens de voorverkoop geldt een gereduceerd tarief van € 44,65 voor een basiskaart (normaal €49,00).

Basis- en bijkaart
Binnen een gezin dienen de eerste twee gezinsleden een basiskaart aan te schaffen. Vanaf het derde gezinslid kunt u per lid een bijkaart aanschaffen (een bijkaart kost €23,-). Kinderen die vóór 1 september 2015 nog geen drie jaar zijn, hebben gratis toegang.

Vul het aanvraagformulier aan de achterzijde in en doe deze in een gesloten envelop. Vanaf donderdag 19 maart staat er een bus bij COOP Alfring, waar de envelop ingeleverd kan worden. U kunt deze ook inleveren bij / sturen naar: Johan Reefman, Capellastraat 3, 7782 SL De Krim. Graag vóór 11 april.

In de envelop moet u voor elke aanvraag een pasfoto met daarop de naam en geboortedatum bijsluiten. Indien u gebruik wilt maken van de actie van Drogisterij Neep kan de foto later aan het abonnement toegevoegd worden. De kaarten dienen door u afgehaald en betaald te worden bij het zwembad op 20 of 21 april tussen 15.00 en 20.00 uur. Betaling uitsluitend per pin.

actie voorverkoop

U kunt het aanvraagformulier hier downloaden