PB De Krim

h1-rev-icon-1

W O O N N I E U W S !!!

LEES HIER HET NIEUWSBERICHT

W O O N N I E U W S !!!

 

 

De gemeente is bezig met de voorbereidingen om te bouwen aan de Beukenlaan in De Krim. Binnenkort starten zij met het bouwrijp maken van de kavels.

Vanaf 2 november kun je je inschrijven voor een kavel. In dit bericht praten we je bij.

 

Aan de Beukenlaan in De Krim is plek voor 13 nieuwe woningen. De woningen komen op de strook bij MFA De Beuk waar nu nog de volkstuintjes zijn.

Er komen 3 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen. De gemeente geeft hiervoor vrije kavels uit waar je zelf je woning kunt bouwen.

Het bestemmingsplan om de bouw van de nieuwe woningen mogelijk te maken is al klaar. De gemeente heeft dit verder uitgewerkt in een inrichtingsplan.

Vanaf 2 november kun je inschrijven voor een kavel. Als er meer belangstellenden inschrijven dan dat er kavels beschikbaar zijn of als meer mensen inschrijven voor dezelfde kavel, dan wordt er een loting gehouden op 6 december. Voordat de inschrijving start krijgen de mensen die zich ingeschreven hebben bericht. Daarin lees je hoe de verkoopprocedure precies werkt.

Binnenkort starten de gemeente met het bouwrijp maken van de kavels. De kavels worden dan vrijgemaakt van obstakels. Nutsvoorzieningen worden aangelegd.

En ook worden bouwwegen aangelegd. Naar verwachting zijn de kavels in het voorjaar van 2024 bouwrijp. De bouw van woningen kan dan starten.

Op www.hardenberg.nl/kavels lees je meer over dit woningbouwplan. Ook kun je daar het inrichtingsplan bekijken.

Heb je vragen? Neem dan contact met het woonteam van de gemeente Hardenberg.