Zwem4daagse

Het openluchtbad ‘Onder Ons’ De Krim organiseert van 11 t/m 15 juli de jaarlijkse zwem4daagse. De zwem4daagse valt dit jaar voor de zomervakantie, wij bieden hiermee iedereen de kans om al lekker in de vakantiestemming te komen. De zwem4daagse is van maandag tot vrijdag van 19.00 tot 20.00 uur. Omdat het evenement op vijf avonden plaatsvindt kan er één avond worden overgeslagen. Ben je in het bezit van een zwemdiploma dan kan en mag je deelnemen, ga jij samen met familie of vriendjes deze uitdaging aan?

Iedereen die de zwem4daagse uitzwemt krijgt een medaille. Brons en zilver als je voor de eerste of tweede keer meedoet, alle volgende medailles zijn goud van kleur, maar verschillend van vorm.
Daarnaast krijgt de basisschooljeugd bij een volle stempelkaart een kaartje om de Disney film Finding Dory in de bioscoop te gaan zien (zolang de voorraad strekt).
Opgave kan vanaf maandag 4 juli tot uiterlijk maandag 11 juli via de website of bij de kassa van het openluchtbad. Voor meer informatie zie www.zwembaddekrim.nl